Search

Odlazak liječniku za velik broj ljudi znači i beskonačno manevriranje obavezama, kako bi u pretrpanom dnevnom rasporedu pronašli dovoljno vremena za kontrolu vlastitog zdravlja. Iz istog razloga, liječnička pomoć obično se zatraži samo onda kada je problem uznapredovao i više ga ne možemo prikrivati.

Bez obzira je li Vaš raspored pretrpan pa ne možete pronaći vrijeme za odlazak u ambulantu ili Vam neke druge okolnosti, poput slabe pokretnosti ili straha od zaraze, onemogućavaju odlazak liječniku – za Vas imamo rješenje! Liječnici Poliklinike Wellife dostupni su Vam putem online konzultacija, a možete dobiti savjete internista, specijalista nefrologa i hipertenziologa te specijalista fizikalne medicine.
Naši liječnici saslušat će Vas, detaljno proučiti Vašu dokumentaciju i dati Vam stručno i cjelovito mišljenje, kao i smjernice za daljnje liječenje ili terapiju.

Kako rezervirati online konzultacije?

Online pregled s liječnikom iz Poliklinike Wellife možete rezervirati pozivom na 01 638 1150 ili slanjem upita na office@wellife.hr

Nakon što telefonski ili putem e-mail dogovorite pregled, prije početka termina, na Vašu će e-mail adresu stići link za pridružavanje online pozivu. Za online pozive koristimo aplikaciju MS Teams, no pacijenti ne moraju imati instaliranu aplikaciju, već je dovoljno otvoriti link u web pregledniku.

Prije početka poziva, a prema potrebi, zatražit ćemo Vas da nam putem e-maila dostavite dodatnu medicinsku dokumenaciju.

Nemojte guglati simptome, posavjetujte se liječnikom online – brzo i bez čekanja. Rezervirajte svoj termin već danas!