Search

Zaboravite na iscrpljenost uz vitaminske infuzije

Vitaminske infuzije Poliklinika Wellife

Zaboravite na iscrpljenost uz vitaminske infuzije

Vitaminske infuzije Poliklinika Wellife

Hranom nije moguće unijeti sve potrebne hranjive tvari. Antioksidansi pozitivno utječu na metabolizam, organe i kožu, povećavaju kondiciju i time se suprotstavljaju procesu starenja. Bilo da želite osnažiti svoj imunitet ili podići energiju svojeg organizma, odnosno ljepšu i sjajniju kožu i kosu ili pomoć pri procesu mršavljenja, vitaminske infuzije su rješenje za Vas.

Glutation je najmoćniji antioksidans u našem tijelu. Izloženost stresu, nezdrva prehrana i slična stanja uzrokuju naglo opadanje njegove razine u organizmu. Bez obzira želite li ojačati imunološki sustav ili povećati razinu energije, polivitaminske infuzije kombiniraju vrijedne hranjive tvari i vitamine u koncentracijama većim od onih koje je moguće uzimati oralno.

Ovisno o Vašoj problematici, u ponudi Poliklinike Wellife imamo sljedeće vitaminske infuzije: Antistress&Post COVID, Detox&Glow, Energy Boost, Fat Burner, Imuno Booster. Prije odluke koja vitaminska infuzija je najprikladnija za Vas, posavjetovat ćete se s našim internistom. Infuzije je moguće i kombinirati, a za još više učinka uz dodatne uštede pripremili smo i posebne pakete.

NARUČITE SE NA PREGLED VEĆ DANAS!

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]